Dik Marti të shpallet nongrata

DIK MARTINOVIČ KY SERBOFIL I MADH

Dik Marti është serbofil i thekur dhe duhet shpallet non-grata nga Prishtina dhe Tirana zyrtare .
Ky njeri është antishqiptar i paguar nga Beogradi me para dhe i joshur me forma të ndryshme nga shërbimet serbe e raporti i tij është përpiluar në Beograd nga prokuroria serbe.
Ne duhet ta padisim dhe të jemi aktiv në media kudo për ti treguar botës se kush është ky qenef serbofil i cili po përpiqet me çdo formë me kompremetuar UÇK ‘në dhe imazhin e popullit shqiptar .

Jam nga të parët që në vitin 2011 me bashkëluftëtarin tim prof.Nusret Pllanen që i jam kundërpërgjigj me faqe tëra gazetash kur tjerët flenin ende flejnë gjumë .

Propagandes antishqiptare antiçlirimtare duhet dhenë kundërgoditjen e duhur sepse e drejta është në anën tonë .

Erald Selca

Leave a Reply