Anton Antoni me bashkëpuntorë takon ministrin Pal Lekaj

Kryetari i BL Gllogjan në Lug të Baranit me bashkëpuntorë takojnë sot ministrin e nderuar Pal Lekaj .

Arsyeja e takimit ishte që kësaj treve të respektuar që i dha kombit çdo gjë me shekuj ti kushtohet vëmendje dhe të investohet në infrastrukturë , mirëqenie e përmirësim të nivelit jetësor .

Përgatiti Erald Selca

Leave a Reply