Mehmet Reçica emër i lavdishëm i arsimit dhe edukimit shqiptar

Z.Mehmet Reçica i vrarë nga okupatori barbar serb është figurë e lavdishme e edukimit dhe arsimit shqiptar me dekada nën pushtimin kriminal jugosllav

Ai shpërndante rreze diturie dhe atdhedashurie do ta kujtojmë përjetë

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.