Rikthim bombastik i Legjendes boksit Xhavit Visoka si trajner duke prodhuar yje të ardhmes

Legjenda e boksit tonë dhe atij botëror z.Xhavit Visoka ka bërë një rikthim vrullshëm në eliten e boksit tonë dhe në turne të ndryshëm si Kaçanik dhe turneun Lahi Nimani

Duhet theksuar se KB Dardanet me një supertrajner si Xhavit Visoka i njohur si njeriu KO i nokauteve ka futur dicipline stervitje përkushtim maksimal .

Këto ditë fal punes Trajnerit Xhavit Visoka dy bokseret me perspektivë Diar Konushevci dhe Ditjar Alshiqi fituan medalje arta dhe u verejte talenti i tyre nga ekspertat e boksit

Lexues të nderuar të Sportit vetëm me ikona sportit si Xhavit Visoka ne mund ta shpiejmë sportin përpara dhe masovizojmë boksin si dikur krahas futbollit basketit ishte sporti më i dashur ndër ne .

Xhaviti po punon 14ore dite për të rinjët që ata ecin para dhe ikin udheve të keqija te bëhen dikushi në jetë

Suksese Kampion ty stafit tuaj rinisë fuqishme

Leave a Reply