Fronti Popullor i Enver Hoxhes në Ferizaj uron Nexhmije Hoxhen për ditëlindjen e 98-të

Fronti Popullor i Enver Hoxhes në Ferizaj me strukturat e veta drejtuese antarësinë kryetarin Agim Xhigoli , sekretarin Erald Selca urojnë shoqen e jetës së babait të kombit të Enver Hoxhes heroinen partizanen intelektualen Nexhmije Hoxha.

I urojmë pleqëri të mbarë , ndonëse kaloi shumë sfida dhe padrejtësi në xhunglokraci .

Leave a Reply