A.Grabovci vlerëson lart Ismajl dhe Nasim Haradinaj

Në emisionin PERSONALE në RTV Dukagjini z.Adem Grabovci ish i burgosur politik ilegal e ish antar i Shp të UÇK -së vlerëson lart figuren e kolosit bac Smajl Haradinaj Komandant Nasimit ,dhe vet Ramush Haradinajt

JaninaPress

Leave a Reply