N/Kolonel Astrit Huskaj Uron Kombin me rastin e 28 Nëntorit

I nderuar Atdhe të nderuar bashkluftetar familjar të deshmoreve invalide dhe Veteran mergimtar në ter boten shqiptar në të gjitha trojet etnike Urime festat e Lavdishme të Nentorit. Muaji me domethenes në historin kombtare
Nentori I Skënderbeu
Nentori I Ismail Qemalit
Nentori I Adem Jasharit
Nentor I UÇKse

Uroij qe kjo dhembje qe na ka pllakosur për ket Nentor për tragjendin qe ndodhi në atdheun tonë të na bej edhe me të fort e me të bashkuar

Lavdi deshmoreve të Atdheut
Perulesisht rrespekt për invalidet dhe veteranet e UÇK se

Në emer të veteraneve të UÇK Së për Amerik

Kryetari iOVL UÇK së për Amerikë

Astrit Huskaj
Me bashkëluftëtar

Leave a Reply