Erald Selca:Akademia e Kosoves ende e uzurpuar nga LKJ

Akademia antishqiptare e shkencave dhe arteve të Kosovës me disa akademik profitera të titizmit dhe qyqarllekut pacifist , po organizon disa simpoziume për dofarë kinse të arriturash të pacifizmit
Paramendoni kjo akademi filojugosllave nuk ka një foto Adem Jasharit brenda dhe dje e sot e lufton UÇK -në dhe mohon atë .

Habit heshtja mosguximi i disa intelektualeve dhe veprimtarëve për ta kritikuar ASHAKUN filojugosllav e anti liri anti Shqipëri .

Kjo akademi e ka luftuar egër mizorisht shtetin amë Enverin organizatat ilegale bacen Adem Demaçi dhe UÇK -në në sinkron me Beogradin

Dëmët që ja ka shkaktuar kombit mendesia titiste /pacifiste surroiste nuk rikuperohen me shekuj sepse kanë demtuar nervin patriotik të popullit shqiptar !

Erald Selca

Leave a Reply