JO PRODHIMEVE SERBOSLLAVE !

PRODUKTET SERBOSLLAVE DUHET BOJKOTUAR VET POPULLI !

Produktet serbosllave do duhej të mos ishin kurrë tek ne po matrapazët i sollën e populli me vetëdije të ulët kombëtare i blente deri para pak muajsh e ka ende që i blejnë !

Populli ynë pavaresisht çdo presioni të padrejtë ndërkombëtar , duhet JO JO JO të ju thotë prodhimeve serbosllave .
Dhe të gjithë ata që shesin blejnë mallra të armiqëve duhet të leçiten publikisht .
Ne mund ti ndëshkojmë armiqët , është në dorën tonë në ndjenjat tona kombëtare .
Ne nuk duhet asnjë metelik me ua dhanë vrasëve të popullit tonë .

Leave a Reply