Luftëtari i madh i UÇK-së Artim Elmazi reagon për ngjarjet në IRJM

Ja ja u Gezuan se talat xhaferi e ali ahmeti flasin shqip,o hajvana po shqipetar jan normal se shqip dot flasin
Biles Edhe un shqip flas si gjith shqipetaret??!
A ne qoft se e mendoni dhe thuani se ne parlament apo kudo tjeter zyrtare ne maqedoni eshte zyrtare shqipja?,ateher ju pyes ,
Vallë a e dini se ka pas lufte ne maqedoni, biles emrin e ka pas USHTRIA CLIRIMTARE KOMBETARE (UÇK)e esht derdh gjak ne ate lufte,e per cka se?
E kush ma thot se cka dot thot kjo „CLIRIMTARE“
Cka u clirua?

Vazhdoni popull DELE

Leave a Reply