Z.Anton Antoni kujton babain atdhetarin e njohur Dedë Gjon Berisha

Sot 18 vjet pa ty Baba im – me 22.04.2004,

Ti ishe nje njeri i fjales e i beses,
Ti kontribove shumë për familjen dhe kombin,
Ti ishe nje njeri i vlerave burrnore e njerzore,
Ti ke lene gjurme te pa zavensushme ne familje dhe ne rrethin ku jetojme!
Ti ishe krah i djathet i plakut te Dugagjinit Marjan Kocit ku ju se bashku ishit ne udheheqjen e vendlindjes dhe ne pajtimin e shumë familjeve!
Ti ishe nje njeri me te gjitha virtytet njerzore dhe kombtare- ketë nuk e them vetem une, por e thojne dhe deshmojne njerzit qe te njohen nivel vendit, rrethines dhe Dugagjinit,
Ti do te mbetesh njeri i Art qe do te kujtojme brez pas brezi familja dhe vendlindja !
Baba im do te jemi krenar krejt jeten me ty🇦🇱
Dedë Gjon Berisha 🙏🏻Pushoftë në paqë🙏🏻

Gllogjan- 22.04.2022

Leave a Reply