Erald Selca kujton Afrim Zhitinë e lavdishëm

Me 14 shkurt 1965 lindi patrioti i madh ilegali i lavdishëm organizatori dhe luftëtari emblematik i pavdekshmi AFRIM ZHITIA i cili një jetë u mundua për liri çlirim dhe bashkim kombëtar .
Veç ditëlindje kanë dëshmoret e Shqipërisë

Leave a Reply