Avni Shala ky Enverist dhe atdhetar i madh

Avni Shala është një mërgimtar i nderuar që jeton dhe vepron në Gjermani një atdhetar 24 karatesh i ndershem militant i Shqipërisë Etnike dhe Enverist shembullor

Avniu tash e shumë dekada ka kontribuar pa ndal për LPK në legjendare dhe UÇK në dalëzotsen e atdheut tonë e cila na ktheu nderin e nëpërkembur .

Avniu , me shok miq dashamir si Mejdi Frangun atdhetar i spikatur kanë qenë dhe janë aktiv në demonstrata tubime dhe pranë kategorive të lirisë .

Avniu ka ndërtuar një familje atdhetare dhe djali Kastrioti po ndjek me nder hapat e babait patriot .

Mërgata jonë meriton nderim dhe mirënjohje për kontributin e tyre epokal për familjet mirëqenien kombin tonë të shumëvuajtur .

Ndihem krenar që kam vëllezër të tillë si Avniu , Mejdiu Kastrioti e plot idealiste kudo ku ndodhen .

Leave a Reply