Veprimtari dhe luftëtari i shquar i UÇK -së Selaudin Sela uron kombin për pavaresinë e Kosovës

Veprimtari i palodhur i çështjes kombëtare dhe luftëtari i njohur i UÇK -së Selaudin Sela uron kombin mbarë për 17 shkurt , dhe thekson që Kosova është Shqipëri dhe Shqipërin do ta bëjmë .

Lexues të nderuar të portalit JaninaPress Selaudin Sela është gjithnjë pranë kategorive të lirisë .

Leave a Reply