Gjeneral i UÇK -së Sami Lushtaku lihet i lirë

Nga raportimet e mediave Gjeneral Sami Lushtaku lihet i lirë, ashtu sikurse Remi ditë më parë .

Gjykata speciale është raciste e njëanshme dhe antishqiptare por do dështoj sepse lufta jonë ishte e drejtë .

JaninaPress

Leave a Reply