ADEM DEMAÇI I HARRUAR

Jemi në prag të përvjetorit të ditëlindjes së baces Adem simbol kombëtar , dhe një nga baballarët e kombit por pos ndonjë aktiviteti në mërgatë , në Tiranë Prishtinë dhe Shkup asnjë lëvizje !

Turpi vazhdon , për të gjallë dhe i vdekur nuk çmohet njeriu që shkriu jetën për çeshtjen kombëtare

Leave a Reply