Kryetari i veteranëve të UÇK-së për Amerikë Astrit Huskaj solidarizohet me Kadri Veselin një nga kokat e UÇK-së

Kryetari i veteranëve të UÇK-së për Amerikë n/kolonel Astrit Huskaj reagon në mbrojtje të njerit nga kokat e luftes sonë heroike z.Kadri Veselit si figure epike e luftes kunder Serbisë vrastare .

Të ngritemi në kembë kudo në troje tona dhe mërgatë në mbrojtje të vlerave kombëtare tona dhe luftës sonë të drejtë .

Bota po amneston terrorin mizorite serbe e po ndjek çlirimtaret si në kohen e inkuzicionit .

Po gjykohen çlirimtaret , e falen dhunuesit serbomedhenje.

Do i kalojme dhe këto barriera po veç me unitet

Leave a Reply