Fronti Popullor vazhdon me aktivitete patriotike

Fronti Popullor i Enver Hoxhes në Ferizaj vazhdon përditë me aktivitete vullnetare patriotike qoftë në tubime dëshmoresh , dhe me pritje në zyrë të adhurueseve ku kryetari i nderuar Agim Xhigoli me staf pret vazhdimisht palë dhe i njofton me punët .

Një kontribut nderuar po japin dhe i çmuari Profesor Muzafer Kumanova Sylë Qeriqi etj

Kurse sekretari i Frontit z.Erald Selca ka qenë këto ditë në disa radio dhe tv në mbrojtje të vlerave të Kryekomandant Enver Hoxhes babait shqiptarizmes .

Fronti Popullor do ketë aktivitete në vazhdimësi .

Leave a Reply