Drita Duraku -Artiste e Merituar

Motra jonë intelektualja dhe artistja e merituar Drita Duraku është një artiste e shquar e artit skenik humorit dhe satires .

Me një karrierë brilante dhe ndershmeri me punë zell e përkushtim i takon plejades elitare të estrades shqiptare dhe unë do ta krahasoja me artistet eminent si Zyliha Miloti , Leze Qena etj

Krijimtaria artistike e Drites me mijera koncerte shfaqje ishin opium për popullin dhe liridashesit .

Znj.Drita Duraku është e veçantë sepse lexon shumë shkrimtaret tanë dhe afirmon vlerat kombëtare cdo herë , është atdhetare e zjarrtë që e do Shqipërinë e çeliktë Enveriane dhe bashkimin kombëtar .

Artiste e kompletuar në çdo aspekt , artiste që promovon vlerat e i lufton antivlerat artiste e aktore magjepse që ka lenë trashigimi çiken artiste muzikes klasike e lehtë Emen e famëshme gjithëandej

Drita je krenaria e kombit

Leave a Reply