Punësimi i familjarëve dhe militantëve prioriteti i partive tona !

Opinionisti Erald Selca thotë se partit tona politike pa përjashtim pushtetin e shohin si mundesi zhvatje privilegjesh punesimi familjareve ilakeve kurvave dhe militantëve .

Këta po e qojnë vendin në kolaps ekonomik dhe ky popull duhet ti ndëshkojë këta zuzarë me votë .

Partive të dala nga lufta , do ju dal keq injorimi i vlerave dhe njerëzeve meritor koha do ta dëshmoj këtë !

Leave a Reply