Mësuesi Ramadan Zeqiri një emër i nderuar i arsimit tonë

Me mijëra vite Gjuha shqipe është ndaluar dhe luftuar nga Romakët , Bizantinët osmanet , sllavogrekët po kjo gjuhë nga më të vjetrat në botë ka mbijetuar

Me rastin e 7 Marsit , e kujtojmë me nderimin maksimal mësuesin veteranin e arsimit të dashurin tonë bacen Ramadan dhe i urojmë jetë tëgjatë me familjen e tij të nderuar dhe gjithë ne .

Mësuesi Ramadan është hero i gjallë një kolos i letrave shqipe , një përhapes i madh diturie në Kosovë dhe diasporë një meteor i yni që rrezaton vlera mirëfillta

Me dekada duke edukuar breza të tërë pa u ndalur kurrë as nën regjimin gjakatar serb baca Dan dhe një armatë mësimëdhenesish janë heronjët tanë janë sinonim i së mirës rezistences dritës dhe përparimit

Erald Selca Autor për JaninaPress