Selca: Fitorja në Malësi dëshmi e unitetit

Erald Selca opinionist veprimtar i njohur thekson për portalin JaninaPress se fitorja në Tuz dhe Malësi është arritje historike .

Uniteti tejëkalimi i inateve sjellë dhe rezultate , kurse mbetet brengosëse përçarja jonë në IRJM!

Leave a Reply