Fronti Popullor kujton Epopen e UÇK -së Adem Jashari

Fronti Popullor me seli në Ferizaj kujton me respektin dhe nderimin më të madh sakrificen sublime të Komandantit Legjendar të UÇK -së Adem Jasharit me familje .

Kjo Epope luftë tronditi Serbinë vrastare dhe u masovizua UÇK , e cila luftoi me armët dhe hartat e Kryekomandantit burrështetasit ENVER HOXHA.

Njëherit Fronti këto ditë po ndan mirënjohje për gratë dhe burrat meritor në çeshtjen kombëtare .

Leave a Reply