Anton Antoni , uron Malësinë e Ded Gjo Lulit për fitoren

Shqiptarët e bëjnë historinë në Tuz të Malit të Zi, i fitojnë zgjedhjet bindshëm

Urime ??Malesi, Urime Tuzi??
Urime ??Shqiperi Etnike??kështu shkruan dhe uron atdhetari i paepur Anton Antoni

Leave a Reply