Skënderbeu është simbol i luftërave çlirimtare

Sot pas një sulmi terrorist në Zeland të re , mediat tona disa nga to që janë antikombëtare dhe të paguara nga qarqe antishqiptare u munduan ta njollosin dhe kryeheroin tonë kombëtar Skënderbeun.

Gjergj Kastrioti ështē simbol i luftërave për liri e i respektuar kudo në botën e vlerave përparimtare .

Erald Selca

Leave a Reply