Intelektuali dhe atdhetari z.Anton Antoni dënon sulmin në Zeland të Re

Terrorizmi nuk ka fe, e as kombe,
e as race, Terrori eshte veper e djallit, definitivisht e trurit te njeriut te semur, qoft ai tru individi
apo kolektivi !!!
??Pushofshin ne paqe ??
??Viktimat ne Zeland te re ??

Leave a Reply