Njoftim nga Ismet Sylejmani

Akademi Përkujtimore në nderim të 10-vjetorit të ndarjes nga jeta të veprimtarit të madh të çështjes kombëtare, themeluesit, luftëtarit e komandantit të lavdishëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të UÇPMB-së dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, të pavdekshmit Heroit të Kombit Shaban Viqa-Baci!

Akademia Përkujtimore mbahet në Sallën e Kuqe të pallatit të rinisë në Prishtinë, e Merkur më 10 Prill 2019, në ora 18:00 dhe transmetohet drejtëpërdrejtë në RTK!

Në këtë përvejtor shfaqet filmi dokumentar “Betimi për Bashkim” kushtuar jetës dhe veprës të pavdekshmit Shaban Viqa-Baci!

Leave a Reply