Bekim Jashari dhe Kujtim Hyseni shembuj për mirë

Kryeimami atdhetari shembullor mr.Bekim Jashari në Besianë dhe mbarë trojet njihet si njëri shembullor në cdo pikëpamje me vlerat reputacionin e tij.

Një krah i djathtë i mr.Bekim Jasharit është i nderuari z.Kujtim Hyseni imam i ri dhe drejtues kordinator i shoqatës Bereqeti për Besianë .

Këta burra i karakterizon puna displina atdhedashuria humanizmi thjeshtësia ashtu si mbarë BI të Besianës (Podujevës )

 

 

Leave a Reply