Fronti Popullor i Enver Hoxhes përkrahë Trimat e Kumanoves

Fronti Popullor i Enver Hoxhes është tejet i shqetësuar me harresen e politikës ditore ndaj pengjeve politike të trimave të Epopesë së Kumanoves .

Fronti kujton dëshmorët e rënë , dhe fton antaresinë e vet kudo ku janë që me 9 maj të dalin në marshin protestues-sensibilizues lirinë e Çlirimtarëve tanë të cilët zhvilluan luftë të drejtë dhe të pastër kundër okupatorit .

Çdo atdhetar duhet t’i përgjigjet thirrjes për liri të bijëve më të mirë të kombit tonë të shumëvuajtur

Leave a Reply