Anton Antoni -Kryetari i BL Gllogjan më aktivi në Kosovë

Veprimtari i çeshtjës sonë kombëtare intelektuali dhe pedagogu njeriu i popullit i punëve të mëdha z.Anton Antoni Kryetar i BL Gllogjan -Pejë është sipas eksperteve të veteqeverisjes lokale dhe vleresimeve të Komunitetit një nga më të mirët në Kosovë aktiv , dinamik , bashkëpunues me të gjithë me terë potencialin e tij .

Bashkëpuntor i mire me aktivista lokal , me pushtet lokal qëndror për te mirë qytetarit Lugut Baranit .

Ka kontakte me OSCE GIZ organizata ndryshme në të mirë të komunitetit për projekte investime .

Paraqitja në Klan Kosova e juaj z.Anton ishte fenomenale , meritoni nota maksimale për punën tuaj tejet fisnike

Erald Selca /JaninaPress

Leave a Reply