Me 11 Prill ora 12 në Ferizaj Fronti Popullor përkujton Enver Hoxhen

Sot në një mbledhje të Frontit Popullor në Ferizaj , Kryetari Agim Xhigoli me shokët Muzafer Kumanova dhe sekretar Erald Selcen dhe kryesinë vendosen që me datë 11 Prill nē ora 12.00 të kujtojnë vepren kolosale të babait të kombit Enver Hoxhes me rastin e 34 vjetorit të ikjes nga jeta të themeluesit të Shqipërisë moderne .

Ju ftojmë në këtë përkujtim shqiptar kudo ku jeni .

FRONTI POPULLOR -FERIZAJ

Leave a Reply