Sali Berisha dhe klika e tij tradhtare do marrin dënimin e merituar -E.Selca

Ndonese me vonese drejtesia shqiptare po trajton me seriozitet krimet korrupsionin e Sali Berishes Pd se familjes se tij e cila shkaterroi atdheun tonë në vitet 90 ta dhe pas viteve 2005 ta ku UDB ASFALIA GREKE sherbimet iraniane punun kunder interesave kombëtare dhe kunder UÇK së e drejtuseve te saj

Me rënien e regjimit kriminal Berishian do bien dhe mbeturinat e tij në RMV Kosovë etj

Për zullumet dhe hajnin ndaj kombit tonë kjo kaste kriminale zogiste berishiste etj do duhej marrin denim spektakolar