Selca ;IPK të marrë masa ndaj policit serb

Inspektoriati i Policisë së Kosovës të marrë masa ndaj një polici serb që ka denuar gazetarin atdhetar Çlirimtar Morina vetëm për shkak të emrit të tij ,dhe fotos së Komandantit Legjendar të UÇK-së Adem Jasharit në celular

IPK