Selca:Tivarin e bëri Kryekrimineli Tito

Masakra e Tivarit u krye nga Tito dhe Jugosllavia

Tashmë me dekada qarqe filoserbe filosllave tentojnë mes mediave shqipëfolese spiuneve pseudohistorianeve te paguar nga Beogradi që gjenocidin serb me amnestuar !

Këto fundërrina për krimet serbe te njohura boterisht akuzojnë Tiranen dhe Enverin !!!
Të shiturit nuk kanë fytyrë sepse ne kemi të atillë që akuzojnë dhe UÇK-në dhe amnestojnë Millosheviçin !!!

Leave a Reply