Perparim Xhafaj dhe Vëllezerit Xhafaj shembull për të mirë

Puna dhe vetëm puna ka nderuar gjithëmonë njeriun , familja Xhafaj është e njohur jo vetëm në Ferizaj po kudo në trojet tona për nder atdhetari bamiresi

Përparimi me mish e shpirt punon në afarizem bisnes me nder e përkushtim dhe ka nje numer te madh punetoresh e sot patriotizem është hapja e vendeve të punes në këto kohe krize .

Perparim Xhafaj është dhe aktivist i kombit dhe Frontit Enverian shumë aktiv dhe me autoritet të lartë .

Erald Selca

Leave a Reply