E.Selca ;Të zbardhen vrasjet e Çlirimtarëve të UÇK-së pas lufte dhe të riut Astrit (Avni)Dehari

Në një prononcim për portalin JaninaPress ish luftëtari i orëve të para të UÇK -së z.Erald Selca veprimtar kombëtar dhe Enverist i përbetuar kërkon drejtësi urgjente për qindra ish luftëtar të UÇK TMK të vrarë pas lufte dhe për Astrit Deharin atdhetar e student shembullor .

Të zbulohet cdo vrasje e pasluftes me konotacion politik !

Leave a Reply