Dr.Iliriana Hasaj Heroina e luftës së UÇK -së dhe paqes

Kam shkruar edhe me parë për bashkëluftëtaren time heroinen tejet të çmuar dr.Iliriana Hasaj e cila familjarisht dha kontribut për kombin dhe UÇK -në me bisturi me laps me armë në duar dhe madje duke ua larë dhe rrobat trimëreshave trimave tanë në Koshare e gjetiu .

Intelektuale e pashoqe , atdhetare e spikatur e edukuar femër e kompletuar në çdo drejtim me vlera dhe karakter dr.Iliriana është heroina jonë është krenaria jonë është kryevlerë .

Pas luftes vazhdon dhe sot kontributin në shtetendertim dhe në shëndetsinë tonë duke ju qëndruar afër çdo herë shtresave atdhetare dhe popullit me profesionalizëm të lartë .

Kombi ynë ec tutje vetëm kur nderon femren shqiptare trashigimtare të mbretëreshes ilire Teutes sonë famëmadhe

Dr.Iliriana është sinonim i së mirës , njerëzores dhe një nga gjërat më pozitive të shoqërisë sonë .

Erald Selca

Leave a Reply