Inter-Roma 1-1

Spalletti: “Perisic pastron dhe shume topa ne prapavije, kunder Romes ishte e nevojshme per lojtar me shume centimetra. Sipas meje mund te benim me shume dhe ta fitonim ndeshjen, duhej te ishim me preciz dhe nje nga pikat tona te dobeta eshte se e humbim shpejte pozicionimin ne fushe. Gjithsesi rezultati eshte i kenaqshem”.

Leave a Reply