Luftëtari emblematik i UÇK-së shoku Arben Krasniqi na sjellë një shkrim emocional

Ju siguroni imazhet, luftën e bëjë unë (UÇK).
Lufta ka mbaruar, por plagët ende dhembin! Nuk ka rëndësi, por lufta e drejtë UÇK-së, nuk mund të ndryshohet dhe prandaj mos mendo për të, mos u shqetëso, mendo për të nesërmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *