Tahiri (Veli ) Nocaj kalon pushimet në Shqipërinë që aq shumë e deshi babai dëshmor

Prej shumë ditesh i biri heroit kombëtar të pavdekshmit Veli Noci , Tahir Noci po kalon pushimet në Jugun e Shqipërisë së bukur me gruan Kaltrinen dhe miqësin.

Amanetin e babit për dashuri ndaj atdheut po e vazhdon me nder Tahiri dhe meriton admirim e respekt.

Dhe lufta u bë për Shqipëri e bashkim

E.Selca

Leave a Reply