Ferizaji , dhe mbarë trojet bota shqiptare në protestë me 9 Maj

Ferizaji do protestojë me 9 Maj në ora 11 dhe kudo në trojet tona boten shqiptare do protestohet fuqishëm për çlirimtaret andaj popull i dashur dil dhe protesto paqesisht me dinjitet për bijët tanë , për vlerat kombëtare për vetëdijisim .

Djemtë tanë meritojnë përkrahje , prandaj të dalim në protesta me flamuj kombëtar BE NATO SHBA etj

Leave a Reply