Amir Abrashi ylli i Bundesliges

Amir Abrashi një superlojtar dhe tepër i vlerësuar nga specialistët e Bundesligës , forma e tij tepër e nevojshme për Kombëtaren Shqipëtare

Sc Freiburg , dhe Shqipëria me fat që e kanë .

Leave a Reply