Kryetari Agim Xhigoli përkrah protesten e nesërme në mbrojtje të Çlirimtarëve

Nga Ferizaji bastion Enveristesh atdhetaresh kryetari i Frontit Popullor shoku nderuar Agim Xhigoli me enveristet mbështesin protesten e neserme , dhe ftojnë për pjesemarrje masive të popullit

Liri Çlirimtareve

Poshtë Gjykata Speciale