Fronti Popullor uron vitin e ri shkollor

Arsimi është shtyllë e kombit tonë dhe si të tillë e ndërtoi dhe zhvilloi baba i kombit Enver Hoxha .

Me rastin e vitit të ri shkollor Fronti Popullor uron nxënësit mësimëdhenesit prinderit dhe kërkon rezultate maksimale .

Leave a Reply