Skënderbeu , Enveri dhe Hashim Thaçi figurat më të mëdha të kombit tonë

Gjergj Kastrioti -Skënderbeu Kryekomandanti ynë në luftë kundër hordhive otomane ati i kombit tonë gjeneral i njerëzimit

Enver Hoxha -Kryekomandanti i luftes nacionalçlirimtare kundër hordhive nazifashiste arkiktekt i Shqipërisë Moderne shpëtimtar i ADN tonë

Hashim Thaçi-Kryekomandanti drejtuesi kryesor i luftes së lavdishme të UÇK -së sot me shok padrejtësisht në Hagë si i burgosuri politik më i njohur në botë

Në histori nuk munden futen ata që ishin në periferi të saj dhe kundërshtar proceseve liridashese në shekuj

Faktet historike janë kokëforta ato nuk i ndryshon dot askush

Pa këto tre ushtri lartëcekura dhe drejtuesit e tyre kombi ynë do zhdukej i tëri .

Autor Erald Selca