Barani mobilizohet për Ramush Haradinaj

Takim me kryesinë e nëndegës Baran i ulët.
Shihemi të hënën më 23 shtator !

Kështu ka shkruar në profilin e tij në facebook Mr.Florent Selca Kryetar nëndege pedagog .

Florenti Saliu Musa Bardhyli Dauti Zeqa Nexhatë gjithë janë mobilizuar dhe janë me autoritet.

Qeveritë lokale dhe qëndrore ti kthejnë syte ka Lugu i Baranit

Leave a Reply