Idealet e baces Ali Salihi po jetësohen

Ali Krasniqi ose Ali Salihi siç e njohin terë Barani Lugu i Baranit dhe Kombi e Mërgata terë jetën e tij e shkriu në shërbim kombit lirisë shkolles çlirimit dhe Bashkimit Kombëtar si dhe UÇK me theks të veçantë .
Baca Ali ishte halë në sy për okupatorin jugosllav dhe djemtë e vajzat e tij me shoqen heroinë i edukoi në frymë kombëtare , njerëzore e me kulture larte
Rrugen e baces Ali e ndoqi Xhaviti dhe Saliu bijtë e tij ku Sali Krasniqi luftëtar me nam i UÇK -së i dha kombit dhe gjakun e trupit të tij

Dhe paslufte Saliu sot Dr.shkencave në ekonomi është emër i çmuar në shoqerin tonë

Sot kur kemi investime në fshatin tonë gjithëandej patjeter qe kujtojmë bacin tonë Ali që shkriu si Haxhi Zeka pasurin e tij për komb dituri luftë kundër bishave serbe dhe kujtojmë që në gyrbet baca Ali mori gjysmen e Baranit dhe trevave tjera dhe me duar veta ju gatuante qe ata te ndihmonin familjet e tyre

Sot kur shteti investon dhe atje në varr ku prehet baci Ali do jetë më i qetë krenar e dinjitoz për trashigimtaret dhe vendin

Erald Selca