Fronti Popullor ngushëllon Kombin për vdekjen e veprimtares Ajnishahe Shala -Halimi

Fronti Popullor me seli në Ferizaj Kryetari Agim Xhigoli me Kryesi dhe aktivista i shprehin ngushëllime familjes dhe Kombit për ikjen nga jeta të zonjes çeliktë Halimi atdhetare e spikatur dhe zë kritik ndaj se keqes .

Leave a Reply