Pa UÇK-në ,Kosova do asimilohej si Sanxhaku Toplica dhe Çamëria

PA UÇK ‘NË KOSOVA DO ASIMILOHEJ SI SANXHAKU TOPLICA DHE ÇAMËRIA

Falë luftërave shekullore përpjekjeve kryengritjeve të vazhdushme që kulmuan me luftën e UÇK-së kemi sot liri dhe një shtet të dytë shqiptar si rrugë drejtë Bashkimit Kombëtar .
Falë gjakut derdhur lum të dëshmoreve martireve fëmijëve në barkë nënash në djep vuajtjeve pafund erdhi liria .
Por mbeturinat politike të së shkuares ata që penguan dhe sabotuan luften çlirimtare sot po ashtu mohojnë UÇK në dhe luften tonë .
Sa për politiken kapitulluse pacifiste nënështruese Kosova nuk do çlirohej kurrë e as do fitonte simpatinë ndërkombëtare .
Luften e UÇK së pas ca hezitimesh e mbeshteti Amerika Klinton -Bler pakti Nato por atë e mohojn frikacaket dhe partia që instaloi friken në Kosovë se sipas tyre (LDK) ne nuk clirohemi kurrë se na zhduk Serbia !
Nuk meritojnë votë ata që mohojnë gjakun e derdhur përpjekjet titanike tona për liri çlirim e bashkim kombëtar .
Nuk meriton votë njē kandidate që nuk përmend kurrë termin UÇK .
E di se ju me pranu rolin kulminant të UÇK së ateherë duhet me pranu se keni pas politike të dështuar dhe mos paraqiti engjuj virgjer se nga 89 ta jeni në pushtet direkt dhe indirekt i njohim bëmat e juaja dhe të pabërat e juaja .
Lufta e popullit shqiptar nuk i takon asnjë partie ose individi lufta e UÇK së është një nga kryeveprat e kombit tonë fal saj jemi te lirë e falë saj konkuroni ju politikuaj e bagjella se pa atë luftë e sakrifice popullore këtu nuk do kishte shqiptar?????? po do asimiloheshim si në Sanxhak dhe Çameri more të pacip more të paftyrë .

Erald Selca

Leave a Reply