Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton 28 Shtatorin Ditën e Dëshmorëve Ferizajit me rrethinë

Kryetari i Frontit Agim Xhigoli njëherit veprimtar kombëtar dhe ish luftëtar i hershëm i UÇK së në ZON , ka kujtuar sot ditë e dëshmoreve Ferizajas duke berë nderim dhe homazhe raporton portali JaninaPress

Leave a Reply